TüzijátékA tűzijátékhoz szükséges engedélyek beszerzése:

Vállalkozásom végzi a hatósági engedélyek beszerzését, amihez általában 15-20 nap szükséges, ezzel kapcsolatban feladata, munkája a megrendelőnknek nem keletkezik!

A tűzijáték zenei aláfestése:

Ha a helyszínen van megfelelő hangosítás, a műsorhoz olyan egyedi zenét komponálunk, aminek dinamikáját, ritmusát, ütemét fogja követni a tűzijáték. Ezt a plusz szolgáltatást nem kell külön megfizetni. A felhasznált anyagok és a szerelési technika lehetővé teszik szélsőséges időjárási körülmények (eső, havazás) között is a műsor megrendezését.

A tűzijáték különlegességek:

A tűzijáték az ismert effekteken, látványosságokon felül számos különlegességgel is ámulatba ejtheti nézőit. Pl.: tűzfal, pálmaliget, tűzkerék, vízesés, bengálitűzből kirajzolt név, kép, felirat (pirográfia). Ezek többségét megtalálhatja műsorainkban, de néhány különlegesség kizárólag egyedi kérésnek megfelelően kerül be a tűzijátékba, pl.: pirográfia.

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, szívesen állok rendelkezésére, hogy személyes találkozó során hangoljuk össze ajánlatomat az Önök igényeivel. Bízom benne, hogy ajánlatom találkozott az Ön üzleti elképzeléseivel és a jövőben eredményesen dolgozunk majd együtt!

Hírek, események

Videók

file video icon

Facebook

Oldalajánló

nykk

szab esk

rexvideo

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház

Partnereink

 

bonlogo     mobilbarat logo